Simone til EM for eliten

EM i Glasgow for eliten

Randers BMX køreren Simone Tetsche Christensen havde en EM-medalje som målsætning, og den blev opfyldt, da hun blev nummer to i finalen og tog sølvet til EM i Glasgow.

Simone Tetsche Christensen nr 2. til EM 2018

 

Simone stod med en ærgerlig følelse efter finalen, hvor kun den hollandske verdensmester Laura Smulders var bedre end danskeren.

“Det er nok første gang, jeg prøver at være skuffet over en sølvmedalje. Jeg er virkelig glad, for hold kæft, hvor har jeg kørt godt i den her weekend. Jeg havde håbet, jeg kunne tage hende, men der er en grund til, hun er verdensmester. ” sagde Simone efter nederlaget til Laura.

I semifinalen lørdag eftermiddag var niveauet højt, men alligevel viste danskeren stor styrke, da hun satte konkurrenterne fuldstændig til vægs. Tetsche Christensen vandt sin semifinale i sikker stil med mere et sekund ned til den nærmeste konkurrent, og tiden var også nok til at vælge bane først i EM-finalen.

Allerede fra de første meter af finalen lagde hollænderen Laura Smulders sig i front af feltet, mens danskeren også udnyttede sin startplacering til at komme godt af sted. Den rækkefølge holdt hele vejen frem til målstregen, selvom Tetsche Christensen var helt oppe og presse verdensmesteren på næstsidste langside. Laura Smulders vandt EM-guld, mens Simone blev nummer to. 

Her efter Simone er kommet hjem, er hun godt tilfreds med resultatet, men med en klar målsætning om, at hun skal vinde over Laura, når de mødes igen i Argentina i september.