Bliv medlem

Pris på medlemsskab

 

Opdateres løbende…

 

Kontingentperioden går fra 1/2 til 31/1 det efterfølgende år.

Kontingentet for 2022 er fastsat ved næste generalforsamling.

Kontingent  2022 er:

Kontingent fastsat til 900 kr. for hold 1 og 2.

Kontingent er fastsat til 1200 kr for hold 3 og 4 (supercross)

Derud over er det et krav, at man tegner BMX licens hos danmarks cykel union som koster 300 kr. for et år. 

For nuværende medlemmer skal betalingen for ordinært kontingent ske senest d 1/3-2022. Alternativt er det senest efter 3. træningsgang.

Man kan ikke køre løb, før man har betalt sit kontingent og tegnet licens!

Sådan indløser du licens :

Licensen 2022 er obligatorisk for alle medlemmer af danske BMX klubber, så i skal indløse den uanset om i skal køre løb eller ej.
 1. Log ind med sportstiming (hvis ikke i har en profil, så opret en profil, da den skal bruges til at booke løb)
 2. Vælg eller opret dem, som skal have profil – husk at vedhæfte et nyt og vellignende billede
 3. Bestil licensen ved at trykke på “tegn medlemsskab/licens” – husk at vælge BMX nederst på siden – den koster 300 kr. (+15 kr i gebyr) Man kan vælge at få et fysisk licenskort – dette skal kun bruges i udlandet, så skal man blot køre i DK, så behøver man ikke bestille fysisk kort.
 4. Tryk JA ved BMX og vælg din licensklasse
 5. Betale med mobilepay eller kort

For medlemmer fra andre klubber:

 

Når vi åbner op igen, så vil det foregå som følger: 

Hvis man er medlem og har licens i en anden klub, så kan man tegne et træningsmedlemsskab, som koster 600 kr. Man kan vælge et træningsmedlemsskab der gælder for enten tirsdag eller torsdag. Der bliver kun 10 træningsmedlemsskaber til hver dag. Man kan også vælge et supercross (8 meter gate) træningsmedlemskab til 1000 kr for 2022 sæsonen. Et træningsmedlemsskab giver ikke mulighed for at deltage i klub mesterskabet.

Kontingentet  for træningsmedlemsskab gælder for perioden 1/3-2022 til 31/11-2022.

Hvis man ønsker at flytte sin licens til Randers BMX, så kræver det at man er en aktiv del af klublivet herunder være med til at bidrage i klubben via frivillighed. 

Inden du melder dig ind:

Randers BMX er en aktiv klub, der forventer at du deltager i arbejdet med klubben (dette gælder både for medlemmer og forældre) – som minimum med vedligeholdelse af klubbens bane og udenomsarealer. Hvis alle hjælper lidtog vi løfter i flokbliver det meget sjovere for dig og/eller dit barn at komme og køre og færdes på banen.

Klubbens eksistens bygger , at vi alle deltager aktivt!
BMX er en action-sport og kan være forbundet med risiko for skader. BMX er derfor ikke en velegnet sport, hvis man ønsker at aflevere sit barn, og komme tilbage efter træning. Det forventes derfor, at forældre eller anden voksen er til stede banen i forbindelse med børns træning og løb.

Man kan tegne et støttemedlemsskab (fx bedsteforældre), som koster 250 kr.

Konto oplysninger

Når du bliver medlem i Randers BMX skal du overføre beløbet oplyst i mailen du har fået tilsendt til:

Mobilepay 993310

Husk at påføre dit/barnets fulde navn.

Forsikring

Randers BMX gør opmærksom på, at det er køreren selv eller forældre/værge ansvar at være tilstrækkelig forsikret hos eget forsikringsselskab (vær opmærksom på at det kan høre under “farlig sport”).

Udfyld formularen for at blive medlem i Randers BMX

  Er du under 18 år, skal dine forældre angives som kontaktpersoner

  Ønsker du blot at tegne træningsmedlemsskab til 600 kr? (dette medlemsskab kan kun vælges, hvis man allerede har licens i en anden BMX klub)

  JaNej

  Hvilken dag vil i primært komme til træning i klubben

  Torsdag

  Ønsker du blot at tegne træningsmedlemsskab til supercross til 1000 kr? (dette medlemsskab kan kun vælges, hvis man allerede har licens i en anden BMX klub)

  JaNej

  Ønsker du blot at tegne et støttemedlemsskab til 250 kr?

  JaNej

  Vær opmærksom på, at man med et støttemedlemsskab ikke får adgang til at træne eller køre løb.

  Betingelser

  Jeg tillader hermed, at de billeder, der er taget af mit barn eller mig, frit kan bruges af Randers BMX til plakater, tryksager, hjemmeside med mere, med det formål at illustrere BMX.

  Vi gør endvidere opmærksom på, at der ikke gennem klubben eller DCU er forsikring på klubbens kører. Hverken på eller unde for bmx banen. Man skal selv sørge for at have den rigtige forsikring.

  Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi i Randers BMX gør, for at beskytte dine data i henhold til persondataforordningen (GDPR).

  Her kan du læse mere om, hvad vi i Randers BMX gør, for at beskytte dine data i henhold til persondataforordningen (GDPR).

  Privatlivspolitik for Randers BMX 2023

  Fortegnelse over behandling af personoplysninger i Randers BMX