Bliv medlem

Pris på medlemsskab

Kontingentperioden går fra 1/2 til 31/1 det efterfølgende år.

Medlemskontingent for 2020 er fastsat ved general forsamlingen 22.  januar 2020.

Kontingentet for 2021 bliver fastsat, når vi kan holde generalforsamling.

Udkast for setup for 2021 er:

Kontingent forventes fastsat til 800 kr. for 2021 på den årlige general forsamling. Her udover er det et krav, at man indløser BMX licens, som koster 300 kr. Se hvordan længere nede.

Det 3. og de derefterfølgende familiemedlemmer i husstanden er halv pris for kontingentet, dvs. 400 kr.

Endvidere kommer der et ekstra beløb, for dem som træner supercross. Dette forventes at blive 400 kr. 

For nuværende medlemmer skal betalingen for ordinært kontingent ske senest d 15/3-2021. Alternativt er det senest efter 3. træningsgang.

Kontingent for supercross opkræves først efter generalforsamlingen.

Man kan ikke køre løb, før man har betalt sit kontingent!

Sådan indløser du licens:

Licensen 2021 er obligatorisk for alle medlemmer af danske BMX klubber, så i skal indløse den uanset om i skal køre løb eller ej.
 1. Log ind med sportstiming (hvis ikke i har en profil, så opret en profil, da den skal bruges til at booke løb)
 2. Vælg eller opret dem, som skal have profil – husk at vedhæfte et nyt og vellignende billede
 3. Bestil licensen ved at trykke på “tegn medlemsskab/licens” – husk at vælge BMX nederst på siden – den koster 300 kr. (+15 kr i gebyr) Man kan vælge at få et fysisk licenskort – dette skal kun bruges i udlandet, så skal man blot køre i DK, så behøver man ikke bestille fysisk kort.
 4. Tryk JA ved BMX og vælg din licensklasse
 5. Betale med mobilepay eller kort

For medlemmer fra andre klubber:

 

Grundet fokus på klubudvikling af Randers BMX med fokus på at få nye medlemmer i BMX sporten, har vi på nuværende ikke plads til at tage flere ind til træningsmedlemsskab. 

Hvis og når vi åbner op igen, så vil det foregå som følger: 

Hvis man er medlem og har licens i en anden klub, så kan man tegne et træningsmedlemsskab, som koster 600 kr. Hvis man også kører supercross koster et træningsmedlemskab 1000 kr for 2021 sæsonen. Et træningsmedlemsskab giver mulighed for at træne med til klubbens træninger tirsdag og torsdag, men det vil dog med dette kontingent ikke være muligt, at deltage i klub mesterskabet.

Hvis man ønsker at flytte sin licens til Randers BMX, så kræver det som minimum at man har haft et års træningsmedlemsskab og at man i det år har været en aktiv del af klublivet herunder være med til at bidrage i klubben via frivillighed. Kontingentet  for træningsmedlemsskab gælder for perioden 1/3-2021 til 31/11-2021.

Inden du melder dig ind:

Randers BMX er en aktiv klub, der forventer at du deltager i arbejdet med klubben (dette gælder både for medlemmer og forældre) – som minimum med vedligeholdelse af klubbens bane og udenomsarealer. Hvis alle hjælper lidtog vi løfter i flokbliver det meget sjovere for dig og/eller dit barn at komme og køre og færdes på banen.

Klubbens eksistens bygger , at vi alle deltager aktivt!
BMX er en action-sport og kan være forbundet med risiko for skader. BMX er derfor ikke en velegnet sport, hvis man ønsker at aflevere sit barn, og komme tilbage efter træning. Det forventes derfor, at forældre eller anden voksen er til stede banen i forbindelse med børns træning og løb.

Man kan tegne et støttemedlemsskab (fx bedsteforældre), som koster 250 kr.

Konto oplysninger

Når du bliver medlem i Randers BMX skal du overføre beløbet oplyst i mailen du har fået tilsendt til:

Mobilepay 993310

Husk at påføre dit/barnets fulde navn.

Forsikring

Randers BMX gør opmærksom på, at det er køreren selv eller forældre/værge ansvar at være tilstrækkelig forsikret hos eget forsikringsselskab (vær opmærksom på at det kan høre under “farlig sport”).

Udfyld formularen for at blive medlem i Randers BMX

  Er du under 18 år, skal dine forældre angives som kontaktpersoner

  Ønsker du blot at tegne træningsmedlemsskab til 600 kr? (dette medlemsskab kan kun vælges, hvis man allerede har licens i en anden BMX klub)

  JaNej

  Hvilken dag vil i primært komme til træning i klubben

  TirsdagTorsdag

  Ønsker du blot at tegne et støttemedlemsskab til 250 kr?

  JaNej

  Vær opmærksom på, at man med et støttemedlemsskab ikke får adgang til at træne eller køre løb.

  Betingelser

  Jeg tillader hermed, at de billeder, der er taget af mit barn eller mig, frit kan bruges af Randers BMX til plakater, tryksager, hjemmeside med mere, med det formål at illustrere BMX.

  Vi gør endvidere opmærksom på, at der ikke gennem klubben eller DCU er forsikring på klubbens kører. Hverken på eller unde for bmx banen. Man skal selv sørge for at have den rigtige forsikring.

  Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi i Randers BMX gør, for at beskytte dine data i henhold til persondataforordningen (GDPR).

  Her kan du læse mere om, hvad vi i Randers BMX gør, for at beskytte dine data i henhold til persondataforordningen (GDPR).

  Privatlivspolitik for Randers BMX 2021

  Fortegnelse over behandling af personoplysninger i Randers BMX