EM i Frankrig 2018

EM i Sarrians i Frankrig 2018

Flere fra Randers BMX havde taget den lange tur til det sydlige Frankrig for at køre EM.

Læs herunder, hvordan det gik.

Hjalte øverst på skamlen til EM


Lørdag skulle Hjalte, Malene, Nils & Gustav på banen, de gjorde det alle godt.

Nils Boel nåede 1/8 dels finalen i ekspert 16 år og Gustav Grøn Madsen nåede ligeledes til 1/8 finalerne i ekspert 15 år. Et EM giver rigtig meget erfaring med videre, så vi er spændte på, hvad de kommende år bringer for de to drenge.

Malene Kejlstrup i Girls 16 skulle forsvare sit EM fra 2017, alt så da også ud til at flaske sig til en finale, semifinalen tegnede sig også godt, afsted som 2’er efter verdensmesteren Nadine. Nadine satte farten, men landede forkert på et hop med Malene bag sig. Begge i jorden og ude af EM 2018 – æv æv, men Malene er heldigvis uden skader fra styrtet.

 

Hjalte Bech Feldt der sidste år blev nr 3 til EM kæmpede hele dagen med at få sit vante flow i banen, især på 2. langside.
Mavekneb og kvalme var også på uvelkomment besøg i varmen, trods hydrering lige efter bogen.
Så først i semifinalen hang tingene sammen og det gentog sig heldigvis i finalen og Hjalte dermed som ny Europamester i Boys 13 år. Stort tillykke med titlen.

Søndag var det “de små” William og Jeppe der kørte. Jeppe Kejlstrup havde fået et svært indledende og kunne ikke finde de manglende meter i benene, så exit efter de 3 indledede heats – skuffet, men klar på at gøre det bedre næste gang.
William Boel har haft en svingende sæson ved de europæiske løb i denne sæson, men som dagen skred frem så det bedre og bedre ud for William. Han lavede perfekte starter, kørte banen rigtigt og lavede en flot finale som 6’er. Stort tillykke til William med det flotte resultat og retten til at kalde sig, den 6. bedste i Europa.