Randers BMX til 2. afdeling af Midtjysk cup

Lørdag d 7. april 2018 var Randers BMX til 2. afdeling af Midtjysk cup, som blev afholdt i Østjysk BMX klub.

Det var en solrig men blæsende dag, hvilket der kunne mærkes i form af vindblæste forældre og modvind på banen.

Trods vind var der højt humør og godt ræs med spændende heats, gode overhalinger og meget få styrt.
Randers BMX havde 9 kørere med (+ Ebbe og Rasmus, som stillede op for henholdvis Bjerringbro og Falcon). Alle kørere gjorde det super godt og fik god træning i at køre løb.

Træningsløb

Da Midtjysk cup her i foråret er et træningsløb, så har de fleste af vores kørere rykket en eller flere klasser op i forhold til, hvad de normalt kører, for at give dem mere udfordring, men også for at skabe plads til, at de nye kørere kan få succes. Derfor kunne man blandt andet opleve at Vitus og Ludvig kørte i 7 års klassen på trods af, at de kun er 5 år og Hjalte på trods af han kun lige er fyldt 13 år kørte i 16 års klassen og her må man sige, at han giver de lidt ældre kamp til stregen, da han lige nu ligger nr. 1 samlet, men det er forståeligt, for på Hjaltes nummerplade står der W2, og for dem der ikke ved, hvad det betyder, så betyder det, at Hjalte blev nr. 2 til WM i Rockhill i USA i 2017.

Når ikke at der blev kørt BMX, så var der tid til hygge og leg, hvor børnene skaber relationer og venskaber. Det er en fornøjelse at se.

Klar til start

Hvis i vil ud og se et BMX løb, så kan i se BMX kalenderen her.

Løbskalender 2018

Det blev til en lille video, som i kan se her.