Hjalte vinder 4. afdeling European cup

European Cup i Zolder

5 randers bmx drenge har været i Zolder i Belgien til 3. og 4. afdeling af European Cup, hvor der var hele 1352 kørere til start og 76 af dem fra Danmark. Det har været skarpt BMX løb med masser af action.

Alle 5 har alle kørt super heats og kan være stolte af deres præstationer. Stort tillykke til Rasmus, Marc, Hjalte, Nils og William! Det er så sejt, at i på trods af jeres unge alder drager ud i Europa med jeres forældre for at køre BMX.

Hjalte står øverst på skamlen

Søndag kunne Hjalte Bech Feldt med framragende kørsel, kalde sig vinder af 4. afdeling i boys 13 years.

Hjalte vinder af European Cup 4. afdeling boys 13 years

I semifinale klikker Hjalte faktisk ud af pedalen, da gaten går og ligger derfor aller sidst ved første hop på første langside, men Hjalte formår at køre sig fra 8 plads til første plads, så han kom sikkert videre til finalen. I finalen var Hjalte først fra start til slut, så et stort tillykke til Hjalte.

I kan følge Hjalte på facebook, ved at klikke på linket. Her kan i blandt andet kan se videoerne fra weekendens løb.

Flere store løb de næste to weekender

Drengene er klar igen om 14 dage, hvor turen går til Kampen i Holland til 5. og 6. afdeling af European Cup. Held og lykke dernede.

Men inden da, så skal vi til 1. og 2. afdeling af National Cup i Roskilde i denne weekend, hvor følgende stiller op for Randers BMX
Malene og Jeppe Kejlstrup
Nils og William Boel
Vitus og Felix Tolstrup
Ludvig og Gustav Grøn Madsen
Mathias Mortensen
Hjalte og Marc Feldt

Held og lykke til jer alle.

Som i kan se, så drager flere familier rundt til store løb i ind- og udland, men vi har heldigvis også masser af løb her i det jyske, som passer perfekt til nybegyndere, for BMX er en sport, hvor der er plads til alle niveauer.