Nyhedsbrev oktober 2017

Det er kun en måned siden, at vi sidst sendte nyhedsbrev ud, men vi har gode nyheder, som vi gerne vil dele med jer.

Som vi skrev i sidste nyhedsbrev, så skulle vi have møde med borgmesteren, hvor vi ville fremlægge vores ambitioner.

Til mødet deltog også Randers elitechef samt den nye chef for Kultur og Fritid i Randers Kommune.

Vores mål var, at forsøge at skaffe penge til en gate, men i stedet drejede snakken sig over på, om ikke vi i stedet skulle forsøge at skabe fremtidsrelevante rammer for Randers BMX.

Oplægget blev at placere en helt ny BMX bare på Langvang.

Langvang

Valget faldt på Langvang fordi der er mange muligheder. Der ligger toiletter og omklædningsfaciliteter, en helt ny multihal og et atletikstadion. Der er fodbold, amerikansk fodbold samt mange flere aktiviteter på Langvang.

Endvidere er der plads til parkering for 800 bilder og der er plads til BMX camping til stævner. Så alt i alt, ville det give super god mening, at prøve at skabe en ny idrætsgren i dette sportsmekka.

Vi har arbejdet målrettet på at finde ud af, om drømmen kunne blive til virkelighed den sidste måneds tid.

Så kom den gode nyhed

I går kom så den nyhed, der gør, at vi endelig tør tro på projektet, for Randers Kommune har forhandlet budgettet for 2018-2021 på plads, og i budgettet blev der plads til en ny BMX bane.

Alt i alt kan vi sige, at næsten hele vores ønskeliste fra sidste nyhedsbrev vil blive opfyldt men et helt nyt BMX anlæg.

Der venter os en masse arbejde med at designe bane, indhente de endelige tilbud og få alle tingene til at falde i hak.
Det er et stykke arbejde, som vi glæder os afsindig meget til.

Fortsat træning i Romalt i 2018

Da man ikke lige anlægger en ny BMX bane på et par weekender, så vil vi i 2018 fortsat træne hver onsdag i Romalt. Hen over vinteren slår vi op i Facebook gruppen, hvis vi er på banen i weekenden, så vi kan hygge os sammen. Vi håber, at så mange som muligt vil komme.

Penge til låneudstyr

Den næste gode nyhed består i, at vi har fået penge af Spar Nord til låneudstyr, hvilket også var et stort ønske på vores “ønskeliste” for blot en månede siden.

Når foråret rammer os, så er vi klar til at tage imod helt nye medlemmer, hvilket vi glæder os så meget til.

Nyt medlem

Vi har siden sidst fået et nyt medlem, nemlig Malte. Det er vi bare SÅ glad for. Vi håber på mange flere i det nye år, når vi endelig har fået låneudstyr.

BMX hilsner fra bestyrelsen.