Jysk Mesterskab

Søndag blev der kørt Jysk Mesterskab i Ellum BMX.

Kørerne fra Randers var klar til at give den max gas til årets sidste stor løb.

Lørdag var der træningsløb, så kørerne har været samlet hen over hele weekenden i campingvogne og autocampere, så der har været rigeligt med tid til hygge, leg og socialt samvær.

Mathias, Vitus, Hjalte, Rasmus, Mikael, William, Malene, Felix, Ludvig og Jeppe til JM 2018 i Ellum.

7 jyske mestre

Søndag skulle slaget om Jylland slås og som det nok kunne forventes, så hev Jeppe, William, Hjalte og Malene igen guld med hjem. Men også Ludvig, Mathias og Mikael Kejlstrup stod øverst på skamlen efter noget super godt ræs. Så alt i alt, 7 jyske mestre til Randers BMX!

Familien Kejlstrup gik hjem med 3 guld ud af 3 mulige medaljer, så mon ikke der skal fejres i familien i aften.

For Rasmus var der god kamp mod Wollesen, men Rasmus måtte se sig slået og endte på en flot 2. plads.

Vitus var ikke ret glad for banen, så for ham blev det kun til en 5. plads, for på 2. langside var han sket ikke sig selv og måtte se de andre suse forbi i hvert heat. For Felix blev der kørt noget super godt ræs i flere af de indledende og i finalen var det en lidt skuffet Felix, der kom ind som nr. 7.

Næste weekend venter der sidste afdeling af løvfaldscup og weekenden efter klubmesterskab, så inden længe kan vi lukke løbskalenderen 2018 ned og se frem mod 2019.

Resultaterne:

Guld til: Ludvig Grøn Madsen, William Boel, Jeppe Kejlstrup, Hjalte Bech Feldt,  Malene Kejlstrup, Mathias Mortensen, Mikael Kejlstrup

Sølv til: Rasmus Riise Simonsen

5. Plads til: Vitus Tolstrup

7. Plads til: Felix Tolstrup