Dansk Mesterskab for eliten 2019

Københavns BMX var værter for DM for eliten i forbindelse med at der også blev afholdt national cup i championship klasserne.

Rytterne var tændte og klar trods et noget ustadigt vejr med forholdsvis meget regn.

For Simone Tetsche Christensen blev det en magtdemonstration i elite woman, hvor hun var først over stregen i alle heats og dermed kunne kalde sig dansk mester.

For Malene Kejlstrup var der heller ikke tvivl om resultatet for dagen. Den eneste der kunne slå hende var Simone, så i kampen om junior woman gik guldet velfortjent til Malene, da hun passerede stregen som nummer to i finalen lige efter Simone Tetsche Christensen.

I junior men var der lidt mere spænding og pointene skulle tælles efter inden det stod klart for Simon Juul Højsgaard, at det var ham, der løb med titlen som dansk mester.

Det var tre glade og stolte ryttere, som kunne stille sig øverst på podiet til præmieoverrækkelsen og modtage deres guldmedaljer, blomster og mesterskabs trøje.

Næste weekend går turen til Letland, hvor der skal køres EM, så med guld om halsen er det tre velforberedte ryttere, som drager afsted for at forsvare de danske farver 🇩🇰