25.000 kr. til Randers BMX fra Nordea Fonden

Børnene fra Randers BMX hentede en check på hele 25.000 kr.

Det var en dejlig nyhed, da filialdirektør Vivi Norman Madsen fra Nordea Randers ringede for at fortælle, at Nordea Fonden havde valgt at støtte Randers BMX med 25.000 kr. som et tilskud til vores startgate på den nye BMX bane, som vi snart skal i gang med at bygge på Langvang idrætsanlæg.

Nordea Fonden hjælper os med at skabe de bedst mulige rammer for børn og unge i Randers, så vi kan få endnu flere i gang med at dyrke BMX, hvilket jo var grunden til at vi startede den nye klub.

Det var nogen spændte BMX børn, der skulle på besøg hos Nordea Randers for at hente en stor check på hele 25.000 kr. til deres BMX klub. De var alle iklædt Randers BMX trøjer og havde taget deres BMX cykler med, som de stolt viste frem til alle de ansatte i Nordea Randers.

Nordea fonden støtter blandt andet projekter, som giver danskerne lyst til alle former for motion, leg og fysisk aktivitet og her kunne Nordea Fonden blandt andet se et spændende perspektiv i at hjælpe en helt ny sportsgren i gang i Randers, så det er vi rigtig glade for.

Sponsor nyt

Randers BMX har fået bevilliget penge af Randers kommune til at bygge en ny bane, som skal ligge ved Langvang atletikstadion og skal bygges allerede i 2018. Det nye anlæg på Langvang skal være med til at skabe rammerne om fremtiden i Randers BMX.

Vi har fået endnu et sponsorat af LPJ consult I/S og ligeledes har Kronjylland blik og VVS forlænget deres kørertrøje sponsorat.

Vi har fået en ny sponsor, nemlig Brødrene Dahl, der har tegnet et sponsorat for de næste 3 år.

For at skabe de bedst mulige rammer for fremtiden, er vi på udkig efter flere sponsorer. Så kunne din virksomhed være interesseret i at høre mulighederne, så kan de kontakte os på info@randersbmx.dk.

Se en oversigt over alle vores sponsorer.