Prøvetræning

COVID 19 UPDATE

Så længe, at der er restriktioner pga COVID-19, kan vi kun tilbyde prøvetræning til personer, som selv har godkendt race BMX cykel og hjelm samt handsker.

Dvs at vi kan ikke låne udstyr ud i øjeblikket.

Prøvetræning udbydes kun såfremt, at der er en ledig plads på holdet (max 9 personer i alt). Så send os en mail på info@randersbmx.dk og forhør dig om mulighederne.

Du kan komme til prøvetræning om tirsdagen fra kl 16:30-17:30, men kun hvis vi har godkendt det.

Har du lyst til at prøve bmx-sporten, så tøv ikke med at kontakte os.

MVH Bestyrelse

Efter COVID-19

Fra november til marts vil der ikke være prøvetræning, da vi kun træner om søndagen. Hvis du selv har udstyr og cykel, så må du dog gerne komme til prøvetræning i vinterperioden.

Du kan låne udstyr (cykel, hjelm og handsker) af klubben, når du kommer til prøvetræning.

Du skal udfyld formularen nedenfor inden du kommer til prøvetræning.
Du må komme og træne op til 3 gange, inden du bestemmer dig for, om du vil meldes ind i klubben.

Når du har sendt formularen, så får du en mail tilbage fra klubben, som vil give besked om der er ledige pladser og cykler til den pågældende træning, som du har forespurgt på. Det vil være først til mølle efter hvilke størrelse cykler vi har, som er ledige. Når du kommer til træningen, så skal du kontakte en af de voksne ved banen, og vi vil hjælpe dig med at komme i gang.

Takket være Toms Guldpulje har vi fået midler til at købe cykler og hjelme, så vi nu kan tilbyde prøvetræning til såvel børn som voksne.

Tak til Guldpuljen

Udfyld formularen for at komme til prøvetræning i Randers BMX

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Når du kommer til prøvetræning, så er nogle regler, som skal overholdes, så alle kan køre sikkert rundt på banen.
Du skal have lange tykke bukser og langærmet trøje på, og det er forbudt at køre på banen uden hjelm. En almindelig cykelhjelm duer ikke til BMX, så det skal være en fullface hjelm og handsker.

Husk at se dig godt for hver gang du kører ind på banen, så der ikke er nogen, der kører ind i dig.
Selv om alle passer godt på, er det umuligt at undgå at man vælter engang imellem, og det kan selvfølgelig gå ud over tøjet, så sørg for at tage noget tøj på, hvor det ikke gør så meget, der kommer huller i.

Det er også en rigtig god idé at bære beskyttelse i form af ben- og albuebeskyttere og evt. brynje.

Husk en drikkedunk med vand.

Vi oplever lidt tekniske problemer med vores tilmeldingssystem, så hvis ikke du får bekræftelse på prøvetræning inden for de næste 3-4 dage, så send os da venligst en mail info@randersbmx.dk

Læs mere om træningen hos Randers BMX.